Щодо карантину: звернення ректора університету Сергія Шкарлета

Щодо карантину: звернення ректора університету Сергія Шкарлета

Шановні Колеги, Студенти, Аспіранти, Друзі!

На період карантину закликаю Вас бути відповідальними та максимально дотримуватись відповідних правил та рекомендацій!

Карантин – це не відпустка, не канікули та не відпочинок! Це перш за все час максимальної самомобілізації та спроби вийти з кризи більш сильними, а наша з Вами сила – у сучасних знаннях, корисних практичних навичках та вміннях.

На період карантину навчальний процес ні в якому разі не припиняється, лише змінюється його форма – відбувається у дистанційному режимі.

Закликаю всіх Колег-викладачів максимально використати усі можливості дистанційного навчання задля безперервності освітнього процесу, створення умов для набуття нових предметних знань, формування та розвитку відповідних вмінь і навичок.

Студентів та Аспірантів закликаю до відповідального навчання і самовдосконалення!

Для організації дистанційного навчання, додатково до системи Moodle, Telegram-чатів, соціальних мереж, можна використовувати можливості безкоштовного навчання на найкращих навчальних сайтах світу, і зокрема таких:
• Prometheus https://prometheus.org.ua/
• EdEra https://www.ed-era.com/
• edX https://www.edx.org/
• Coursera https://www.coursera.org/
• Khan Academy https://www.khanacademy.org/
• Codecademy https://www.codecademy.com

Будьте Здорові!

З повагою до Вас Сергій Шкарлет

Джерело: https://www.facebook.com/chepolytech/?__tn__=%2CdkCH-R-R&eid=ARDSTnSF3j4yU8yEZiDhAB78pSl7n_3bNNgQ7-9EBZEcxGUEHrJYg9Ne9pn6VcXqX3wlqHss9bnkdqvN&hc_ref=ARRWRRvvGT2aUxL8V4ABiH_E1C35r408EagRiJw7NRF_OQrNdrvqUkayePn3qrrzjyI&hc_location=group

Петрик Олена

Напишіть відгук